Descriere curs:

    In data de 18 septembrie, de la ora 10 pana la ora 17 , va asteptam la cursul online „Rolul insotitorului in integrarea copilului cu TSA la gradinita sau scoala”. In ultima perioada, familiile cauta insotitori pentru a putea integra copilul cu TSA in gradinita/scoala persoane cu pregatire in domeniu.  De asemenea, este esential ca insotitorul sa detina cunostinte in ceea ce priveste analiza comportamentala aplicata si sa inteleaga nevoile copilului, astfel incat acesta sa poata deveni independent si procesul sa fie cat mai eficient. 
    Am decis sa ramanem la formatul online, atat pentru a limita interactiunile fizice din aceasta perioada, cat si pentru a da sansa persoanelor din toata tara sa participe.
     Cursul va include informatii cu privire la provocarile din mediul educational, informatii despre obiectivele generale cand ne referim la integrarea copilului cu TSA in gradinita sau scoala, cum sa planificam aceste obiective sau informatii referitoare la managementul comportamental si al situatiilor de criza, precum si informatii referitoare la dezvoltarea unui plan de interventie la grupa. 
   Cursul se adreseaza atat terapeutilor si profesorilor de sprijin, cat si studentilor la psihologie si stiintele educatiei sau parintilor. Va asteptam!

Write your awesome label here.
Nedelcu Maria Cristina PhD este psiholog clinician principal si cercetator stiintific in cadrul proiectului de cercetare EEA-RO-NO2018- 0573 NR. 6/2019. Dr. Nedelcu a coordonat echipa care a tradus si adaptat in Romania testul ADOS 2- Autism Diagnostic Observation Schedule - Second Edition. Conduce un centru de evaluare clinica si de interventie specifica destinat copiilor diagnosticati cu autism. Aceasta este acreditata in metoda PACT - nivel 1 si metoda IMPACT nivelul 1, precum si absolventa la Clemson University BCaBA/BCBA.
Nedelcu Maria cristina
Cirstea Marina este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, departamentul de Psihopedagogie Speciala si a masterului de Terapie Logopedica in Procesele Comunicarii in cadrul aceleiasi facultati. In prezent este studenta in cadrul Universitatii Clemson pentru obtinerea formarii de analist comportamental.
marina cirstea