Acord inscriere pe Academicus

- Confirm ca am peste 18 ani. 
- Confirm ca am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate, Politca de cookie si Termenii legali ai site-ului. 
Datele personale furnizate sunt prelucrate de catre SC 6.626 Planck Assessment SRL, cu sediul in Bucuresti, Strada Turbinei 22, Sector 2, Cod Posal 020173, in calitate de operator, in vederea deschiderii unui cont pe site. Deschiderea contului iti permite plasarea de comenzi de produse comercializate prin intermediul acestui site. Compania va prelucra datele tale personale pentru deschiderea contului pe site. In masura in care nu mai doresti ca datele personale sa fie prelucrate in vederea mentinerii contului pe site, poti solicita incetarea prelucrarii, printr-o cerere trimisa la adresa de email admin@academicus.ro. Orice astfel de retragere a consimtamantului are ca efect stergerea datelor tale de pe site si implicit stergerea contului. Academicus va mai putea onora doar comenzile inregistrate de tine pina la momentul stergerii contului. Pentru orice alte comenzi viitoare vei fi nevoit sa deschizi un alt cont pe site.

Iti poti exercita in mod gratuit dreptul de informare, de acces, restrictionare, rectificare, stergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opozitie, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat printr-o cerere scrisa trimisa la adresa admin@academicus.ro. De asemenea, ai dreptul de a depune o plangere in fata ANSPDCP (cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania) sau de a te adresa instantei.

Procesarea datelor personale se face in baza consimtamantului exprimat prin prezenta declaratie. Datele vor fi stocate pana la momentul in care vei solicita stergerea acestora.