Despre noi

Academicus s-a nascut din dorinta de a usura accesul psihologilor la cursuri de perfectionare creditate si la alte tipuri de traininguri. Fondatorii Academicus, la randul lor psihologi, doresc sa contribuie la imbunatatirea procesului de invatare continua prin oferirea unui acces mai facil la cursuri de formare si obtinere de credite. Pe langa costurile ridicate ale cursurilor care sunt oferite acum pe piata, ele implica de multe ori si alte costuri suplimentare legate de transport, cazare, masa.
Fondatorii Academicus sunt specialisti in psihologie recunoscuti international. Colectiv, lucrarile si studiile lor au fost citate de mii de ori in revistele de specialitate internationale. Mai mult decat orice altceva, numele lor sunt asociate cu calitate ridicata si Academicus isi asuma exact aceasta misiune: accesul facil la cursuri de foarte buna calitate, care sa contribuie in acest fel la cresterea competentelor psihologilor din Romania si a serviciilor pe care acestia le ofera.

Cine sunt fondatorii Academicus?

Cezar Giosan, PhD

Psiholog Clinician

Dr. Cezar Giosan, psiholog cercetator romano-american, are un doctorat de la New School University din New York si o experienta indelungata in cercetare clinica in Statele Unite, printre care prestigioasa Cornell University. El este, de asemenea, psiholog clinician in Romania, cadru didactic si conducator de doctorate in psihologie la Universitatea din Bucuresti. Lucrarile si studiile lui au fost citate de aproximativ 1500 ori in literatura internationala de specialitate iar cartile sau capitolele de carte i-au fost publicate in edituri de prestigiu ca Springer sau Sage. 

Dragos Iliescu, PhD

Profesor de Psihologie

Dr. Dragos Iliescu este profesor de psihologie si seful Scolii Doctorale de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. Dr. Iliescu este fost presedinte al prestigioasei International Test Comission si unul din cei mai recunoscuti specialisti pe testare si psihometrie din lume. Dr. Iliescu a publicat peste 100 de articole in reviste internationale si este autor de carti si monografii din domeniul psihologiei, in special al psihometriei, publicate in edituri de prestigiu, ca Springer, Oxford University Press sau Cambridge University Press.