Experientele adverse din copilarie- tipuri, consecinte pe termen mediu si lung si modalitati de interventie

[12 credite CPR] Acest curs prezinta experientele adverse timpurii si asocierea cu niveluri scazute ale starii de bine fizice si psihice mai tarziu in viata. De asemenea, arata modul in care adversitatile timpurii ale parintilor influenteaza dezvoltarea emotionala a urmasilor. Astfel, evaluarea si interventia psihologica devin esențiale pentru sanatatea psihica a parintilor si a copiilor lor. Cursul este asincron, adica preinregistrat. Il puteti parcurge oricand doriti, fara a trebui sa fiti online la o data/ora fixa.
Format

Curs online preinregistrat
Domeniu general
Psihologie clinica, psihoterapie, consiliere psihologica
Autori
Dr. Simona Seteanu
Dr. Dragos Iliescu
Data inceperii
Flexibila
(Curs preinregistrat)
Durata
Aproximativ 12 ore de studiu
Numar credite
12 credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania
Write your awesome label here.

Dr. Simona Seteanu, Dr. Dragos Iliescu

 Bucuresti

Simona Seteanu este absolventa a masterului de Psihotraumatologie si Asistare Psihologica (Universitatea Bucuresti), cu formari in Psihoterapie integrativa, dar si in Psihoterapia Integrativa a Traumei. Este membru al Colegiului Psihologilor în specialitatea Psihologie Clinică. De asemenea, este doctor in Psihologie, titlu obținut în 2023, în cadrul Universitatii Bucuresti. Tema lucrarii de doctorat se refera la Experientele adverse din copilarie si consecintele negative pe termen lung asupra vietii psihice, dar si influenta pe care acestea o au asupra generatiei urmatoare.

Dragos Iliescu este un cunoscut specialist in psihologie organizationala si masurare psihologica, cu o solida activitate academica si experienta practica si cu o larga recunoastere in comunitatea internationala de specialitate. Este autor si co-autor a peste 80 de lucrari publicate in jurnale si carti de specialitate si de asemenea autor si co-autor a peste 70 de lucrari prezentate la conferinte stiintifice internationale. A avut activitati intensive de consultanta în sute de proiecte in cursul ultimilor 15 ani, in principal concentrat pe proiecte de resurse umane. Are o experienta serioasa si ca antreprenor: este unul din membrii fondatori ai grupului Psyence, care reuneste o serie de servicii comerciale in aria psihologiei aplicate, precum Testcentral, editorul român de teste psihologice, D&D Research, agentie de cercetare de piata si consumator si altele. Are experienta robusta in aria psihologiei aplicate, in special in evaluarea psihologica si comportamentala, psihologia muncii si organizationala si psihologia consumatorului.
Simona Seteanu este absolventa a masterului de Psihotraumatologie si Asistare Psihologica (Universitatea Bucuresti), cu formari in Psihoterapie integrativa, dar si in Psihoterapia Integrativa a Traumei. Este membru al Colegiului Psihologilor în specialitatea Psihologie Clinică. De asemenea, este doctorand in cadrul Universitatii Bucuresti. Tema lucrarii de doctorat se refera la experientele adverse din copilarie si consecintele negative pe termen lung asupra vietii psihice, dar si influenta pe care acestea o au asupra generatiei urmatoare.