Join today

Autocompasiunea in intervenția psihologica: strategii si aplicatii practice

Cursul reprezinta un ghid de bune practici, in scopul dezvoltarii unei relatii sanatoase cu suferinta emotionala si gestionarii eficiente a stresului si presiunilor vietii cotidiene, oferind un fundament solid pentru sanatatea mintala si starea de bine.
Cursul este creditat cu 10 credite COPSI.
Write your awesome label here.

Ce gasiti in acest curs?

  • 12 Sectiuni
  • 8 Ebook-uri
  • 120 Intrebari de verificare
  • 16 Video
  • 24 PDF

Strategii de interventie

Veti invata cum sa dezvoltati, sa organizati si sa implementati un plan de interventie psihologica validata stiintific pentru autocompasiune, in scopul reducerii vulnerabilitatii generale pentru problemele psihologice si de comportament.

Instrumente de lucru

Veti invata, de asemenea, cum sa facilitati exersarea abilitatilor clientilor/pacientilor, prin punerea la dispozitia acestora de materiale psihoeducationale si instrumente pentru consolidarea procesului de acceptare de sine.
Write your awesome label here.

Vasile Doru Marineanu

Dr. Vasile Doru MARINEANU este profesor asociat la Departamentul de Psihologie si Stiinte Cognitive din cadrul Universitatii din Bucuresti, presedinte al Societatii de Psihologie Militara si sef al Centrului National Militar de Psihologie si Sanatate Comportamentala (2014-2023). Are o experienta de peste 25 de ani in psihologie clinica operationala si interventii in situatii cu grad ridicat de risc, iar din 2019 este reprezentant national la EFPA - Standing Committee on Disaster, Crisis and Trauma Psychology. Din 2022, este presedinte al Comisiei de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. Este absolvent al Academiei Fortelor Aeriene (1989), al Universitatii din Bucuresti (1996) si al Centrului European pentru Studii Strategice de Securitate, Germania (2001).