Interventia psihologica 
in situatii de criza

Cursul ofera repere teoretice generale privind situatiile de criza si managementul stresului traumatic, precum si modalitati practice pentru o interventie psihologica eficienta, normalizarea reactiilor psiho-comportamentale ale supravietuitorilor si evitarea epuizarii emotionale a celor care furnizeaza astfel de servicii.

Cursul este creditat
de Colegiul Psihologilor din Romania cu 10 credite profesionalesi contine 3 module : Etapele unei situații de criză și reacții la stresul traumatic; Principii ale evaluarii si interventiei in criza; Pregătirea pentru acordarea primului ajutor psihologic.

Fiecare modul contine materiale video si scrise (in format e-book si pdf), precum si teste de consolidare a cunostintelor.
Dupa finalizarea cursului veti primi o diploma, care atesta cele 10 credite , semnata de reprezentantii Colegiului Psihologilor din Romania si Asociatiei Societatea de Psihologie Militara.
Write your awesome label here.

Vasile Doru Marineanu, PhD

Write your awesome label here.

Vasile Doru Marineanu, PhD

  Bucuresti

Dr. Vasile Marineanu este comandantul Centrului National Militar de Psihologie si Sanatate Comportamentala, presedinte al Societatii de Psihologie Militara si conferentiar asociat in Departamentul Psihologie al Universitatii din Bucuresti. Este membru in Comitetul Director al Colegiului Psihologilor din Romania, reprezentant national in Comitetul permanent al EFPA (European Federation of Psychologists' Associations) pentru Psihologie in caz de dezastre, crize si traume (Standing Committee on Disaster, Crisis and Trauma Psychology). Este absolvent al Academiei Fortelor Aeriene (1989), al Universitatii din Bucuresti (1996) si al Centrului European pentru Studii Strategice de Securitate „George C. Marshall”, Germania (2001). Din 2015 este cercetator stiintific in cadrul Agentiei NATO pentru Stiinta si Tehnologie.