Diagnosticarea ADHD la adulti

Prelegere tinuta de Nicolae Dumitrascu, PhD, in cadrul conferintei "ADHD de la copil la adult", editia II, octombrie 2021, organizata de Asociatia Atipic.

Nicolae Dumitrascu este psiholog clinician si terapeut romano-american, care activeaza la Danielsen Institute din cadrul Boston University. 

Aceasta prelegere este gratuita
Drag to resize

CUPRINS

Patrick Jones - Course author

Nicolae Dumitrascu, PhD

Nicolae Dumitrascu, PhD, este psiholog clinician si coordonatorul Programului de Evaluare Psihologica de la Danielsen Institute din cadrul Boston University. Interesele lui de cercetare se centreaza pe evaluarea personalitatii (de ex. validitatea testului Rorschach - R-PAS) si evaluare neuro-cognitiva (de ex. evaluarea problemelor cognitive). Interesele lui clinice se centreaza pe evaluarea neuro-psihologica a tulburarilor de dezvoltare (de ex. tulburarile din spectrul autist, ADHD, tulburari de invatare) precum si evaluarea personalitatii candidatilor la teologie. Dr. Dumitrascu are un doctorat in psihologie de la University of Toledo, Ohio, SUA, si un doctorat in psihologie de la Universitatea din Bucuresti. Este autorul a multor lucrari stiintifice publicate in reviste internationale de specialitate. Dr. Dumitrascu mentine legaturi stranse cu Romania, unde preda cursuri la Departamentul de Psihologie si Stiinte Cognitive de la Universitatea din Bucuresti.