Diagnoza organizationala

Acesta este celebrul curs de "Diagnoza organizationala" al Asociatiei de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO). Cursul este o introducere in principiile care guverneaza acest domeniu: analizele cunoscute sub numele de "diagnoze organizationale". Desi complex si intins de-a lungul a 80-100 de ore, cursul este de nivel introductiv, dar inarmeaza cursantul cu destule cunostinte pentru a derula in mod coerent astfel de proiecte. Sunt prezentate abordarile calitative sunt sunt indicate modalitati concrete (cadre) in care acestea pot fi realizate. Sunt de asemenea prezentate abordarile cantitative, bazate pe sondaje/chestionar - si sunt apoi tratate cateva din conceptele cel mai des tintite in astfel de masuratori, impreuna cu un numar de chestionare care sunt liber utilizabile in astfel de proiecte.

Credite CPR: Cursul este creditat de Colegiul Psihologilor cu 80 de credite profesionale
Format

Online, preinregistrat

Durata

80-90 ore

Autor

Dragos Iliescu, PhD

Numar de credite CPR

80

Cuprins

Dragos Iliescu & Lavinia Tanculescu

Write your awesome label here.

Dragos Iliescu, PhD

 Bucuresti

Dragos Iliescu este profesor universitar in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti, unde conduce si scoala doctorala.
Pe langa cariera sa academica a fost activ in consultanta de-a lungul ultimilor 20 de ani, fiind implicat sau conducand un numar de proiecte importante legate de testarea si evaluarea psihologica si educationala, in contexte comerciale sau guvernamentale, in Europa de Est, Asia, Africa si America de Sud.

Interesele sale de cercetare se grupeaza in jurul a doua mari domenii: psihologia aplicata in context ocupational si in probleme de capital uman si testarea si evaluarea psihologica si educationala (cu o componenta interculturala puternica).

Dragos Iliescu a servit in diverse capacitati oficiale pentru un numar de asociatii profesionale nationale si internationale; este fostul Presedinte (Past-President) al International Test Commission (ITC). Este Editor Asociat al European Journal of Psychological Assessment si este autor a peste 100 de articole stiintifice, capitole de carte si carti, printre altele fiind coordonator, impreuna cu alti prestigiosi colegi, al volumului premiat international ”International Handbook of Testing and Assessment”, publicat in 2016 la Oxford University Press si autorul monografiei ”Adapting Tests in Linguistic and Cultural Situations”, publicat in 2018 la Cambridge University Press.
Dragoș Iliescu este profesor universitar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, unde conduce și școala doctorală.Pe lângă cariera sa academică a fost activ în consultanță de-a lungul ultimilor 20 de ani, fiind implicat sau conducând un număr de proiecte importante legate de testarea și evaluarea psihologică și educațională, în contexte comerciale sau guvernamentale, în Europa de Est, Asia, Africa și America de Sud.Interesele sale de cercetare se grupează în jurul a două mari domenii: psihologia aplicată în context ocupațional și în probleme de capital uman și testarea și evaluarea psihologică și educațională (cu o componentă interculturală puternică).Dragoș Iliescu a servit în diverse capacități oficiale pentru un număr de asociații profesionale naționale și internaționale; este fostul Președinte (Past-President) al International Test Commission (ITC). Este Editor Asociat al European Journal of Psychological Assessment și este autor a peste 100 de articole științifice, capitole de carte și cărți, printre altele fiind coordonator, împreună cu alți prestigioși colegi, al volumului premiat internațional ”International Handbook of Testing and Assessment”, publicat în 2016 la Oxford University Press și autorul monografiei ”Adapting Tests in Linguistic and Cultural Situations”, publicat în 2018 la Cambridge University Press.