DREAM MANAGEMENT.
Stiinta realizarii obiectivelor si aspiratiilor

''Stiinta e magie care functioneaza.''
 - Kurt Vonnegut -
Exista o stiinta a realizarii aspiratiilor personale, care arata ca oricine isi poate realiza visurile, nu cu sacrificiu, ci cu plăcere, daca aplica metode raţionale si prietenoase cu propriul creier.
Te invitam sa descoperi metoda COPIL si stiinta din spatele visurilor implinite.
Write your awesome label here.

Ce include cursul?

  • 6 Capitole/lectii
  • 9 Video-uri
  • 6 + 6 exercitii practice (pentru uzul personal + adaptari ale exercitiilor pentru lucrul cu clientii)
  • 60 Intrebari de verificare cunostinte
  • 1 Certificat de absolvire
    (include si 20 credite CPR)

Cine poate deveni manager de visuri?

ORICINE, FIECARE dintre noi!
Cum?
Cercetatori / psihologi celebrii au studiat "secretele" oamenilor care-si indeplinesc obiectivele si aspiratiile. Iar acest curs iti sintetizeaza concluziile, oferindu-ti metoda COPIL prin care poti pune in practica "secretele". 

Comunitatea Dream Management din Romania

Cadoul pe care ti-l oferim in urma parcurgerii cursului este ca vei deveni membru al comunitatii Dream Management din Romania. Tu decizi mai departe daca vrei sa te implici si sa interactionezi cu "prietenii" de visuri din comunitate.
AUTOR

Mirela Oprea

Licentiata in psihologie si stiintele educatiei (UBB Cluj-Napoca), master in ‘good governance’ si politici de integrare europeana, doctorat in dezvoltare internationala (Universitatea din Bologna, Italia), trainer, formare si certificare in coaching, formare in psihoterapie integrativa, consiliere filantropica si counseling strategic la scoala italiana a lui Giorgio Nardone (unul din creatorii terapiei si consilierii strategice de scurta durata, recunoscut la nivel mondial), formare in utilizarea chestionarului VIA Institute on Character, co-fondator al Asociaţiei Ferentari care ajută unii dintre cei mai dezavantajati copii sa isi descopere talentele si sa isi urmeze visurile, fost director de advocacy la unul dintre cele mai mari ONG-uri din lume, specialist in schimbarea comportamentului uman, contributor pe platforma republica.ro. Autoare a cărţii “Dream Management. Fişa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieţi” şi fondatoare a comunităţii de Dream Management din România. Mai multe despre Mirela: www.mirelaoprea.com.

Patrick Jones - Course author
AUTOR

Dragos Iliescu

SCURT BIO:

Dragos Iliescu este profesor universitar în cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti, unde conduce si scoala doctorala. Pe langa cariera sa academica a fost activ în consultanta de-a lungul ultimilor 20 de ani, fiind implicat sau conducand un numar de proiecte importante legate de testarea si evaluarea psihologica si educationala, in contexte comerciale sau guvernamentale, in Europa de Est, Asia, Africa si America de Sud. Interesele sale de cercetare se grupeaza in jurul a doua mari domenii: psihologia aplicata în context ocupational si în probleme de capital uman si testarea si evaluarea psihologica si educationala (cu o componenta interculturala puternica). Dragos Iliescu a servit in diverse capacitati oficiale pentru un numar de asociatii profesionale nationale si internationale; este fostul Presedinte (Past-President) al International Test Commission (ITC) si actualul Presedinte al Diviziei de Testare a IAAP (International Association of Applied Psychology). Este Editor Asociat al European Journal of Psychological Assessment si este autor a peste 100 de articole stiintifice, capitole de carte si carti, printre altele fiind coordonator, impreuna cu alti prestigiosi colegi, al volumului premiat international ”International Handbook of Testing and Assessment”, publicat in 2016 la Oxford University Press si autorul monografiei ”Adapting Tests in Linguistic and Cultural Situations”, publicat in 2018 la Cambridge University Press.
Patrick Jones - Course author