Interviul motivational si dezvoltarea factorilor nespecifici
in interventia psihologica

Cursul ofera principalele repere teoretice ale unui instrument eficient, de schimbare comportamentala, psihologilor care desfasoara diferite forme de interventie psihologica, pe baza unui set informatii actualizate, a unor practici validate stiintific si a unor aspecte etice, absolut necesare acestui demers.

Cursul este creditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 32 credite profesionale.

Cursul contine materiale video si scrise (in format e-book si pdf), precum si teste de consolidare a cunostintelor.

Dupa incheierea testelor si finalizarea tuturor sectiunilor veti primi o diploma, care atesta cele 32 credite profesionale, semnata de reprezentantii Colegiului Psihologilor din Romania si Asociatiei Societatea de Psihologie Militara.

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Vasile Doru Marineanu

Dr. Vasile Doru MARINEANU este profesor asociat la Departamentul de Psihologie si Stiinte Cognitive din cadrul Universitatii din Bucuresti, presedinte al Societatii de Psihologie Militara si sef al Centrului National Militar de Psihologie si Sanatate Comportamentala (2014-2023). Are o experienta de peste 25 de ani in psihologie clinica operationala si interventii in situatii cu grad ridicat de risc, iar din 2019 este reprezentant national la EFPA - Standing Committee on Disaster, Crisis and Trauma Psychology. Din 2022, este presedinte al Comisiei de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. Este absolvent al Academiei Fortelor Aeriene (1989), al Universitatii din Bucuresti (1996) si al Centrului European pentru Studii Strategice de Securitate, Germania (2001).