Testarea standardizata in consilierea in cariera

– optiune la moda si/sau necesitate?* vei putea obtine 20 credite, daca esti membru
al Colegiului Psihologilor din Romania.
Write your awesome label here.

CE cuprinde cursul?

  • 7 Module / Lectii
  • 20 Video-uri explicative
  • 15 PDF-uri / Exemple rapoarte interpretative
  • 65 Intrebari de verificare cunostinte
  • 1 Certificat de absolvire &
     20 credite CPR

De ce sa urmezi cursul?

Nevoia pe care o adreseaza cursul este eficientizarea demersului de consiliere si anticiparea comportamentelor viitoare pe baza evaluarii de auto-cunoastere, prin prezicerea alegerilor ocupationale care generează performanta si satisfactie in munca.

Ce vei dobandi?

 Abilitati si cunostinte ce te vor ajuta sa desfasori sedintele de consiliere vocationala in acord cu actualele recomandari ale comunitatii stiintifice internationale.
Autor

Dragos Iliescu

Dragos Iliescu este profesor universitar in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti, unde conduce si scoala doctorala.

Pe langa cariera sa academica a fost activ în consultanța de-a lungul ultimilor 20 de ani, fiind implicat sau conducand un numar de proiecte importante legate de testarea si evaluarea psihologica si educationala, in contexte comerciale sau guvernamentale, in Europa de Est, Asia, Africa si America de Sud.
Interesele sale de cercetare se grupează in jurul a doua mari domenii: psihologia aplicata in context ocupational si în probleme de capital uman si testarea si evaluarea psihologica si educationala (cu o componenta interculturala puternica).
Dragos Iliescu a servit in diverse capacitati oficiale pentru un numar de asociatii profesionale nationale si internationale; este fostul Presedinte (Past-President) al International Test Commission (ITC) si actualul Presedinte al Diviziei de Testare a IAAP (International Association of Applied Psychology).
Este Editor Asociat al European Journal of Psychological Assessment si este autor a peste 100 de articole stiintifice, capitole de carte si carti, printre altele fiind coordonator, impreuna cu alti prestigiosi colegi, al volumului premiat international ”International Handbook of Testing and Assessment”, publicat in 2016 la Oxford University Press si autorul monografiei ”Adapting Tests in Linguistic and Cultural Situations”, publicat in 2018 la Cambridge University Press.
Patrick Jones - Course author