Dezvoltarea inteligentei emotionale la adulti

Acest curs prezinta modalitatile practice si sustinute stiintific de dezvoltare a inteligentei emotionale la adulti. Este structurat sub forma a cinci module.
Fiecare modul include materiale video care prezinta topica, materiale pdf/e-book, precum si scurte teste al caror rol este sa va ajute sa va consolidati informatiile. Vor deveni disponibile toate sectiunile in urma achizitionarii cursului
Preambul: Definitie si controverse
Modulul 1: Implicatii si interventie 
Modulul 2: Identificarea emotiilor
Modulul 3: Exprimarea emotiilor
Modulul 4: Intelegerea emotiilor
Modulul 5: Reglarea emotionala
Credite Colegiul Psihologilor din Romania (CPR): 10 
Cele 10 credite din partea CPR vor fi acordate in urma parcurgerii integrale a cursului. Acesta a fost reorganizat de asa maniera, incat toate modulele trebuie parcurse pentru a obtine totalul de 10 credite.
Cursul este asincron, adica preinregistrat. Il puteti parcurge oricand doriti dumneavoastra, fara a trebui sa fiti online la o data/ora fixa. 
Write your awesome label here.

Curs organizat de

Write your awesome label here.

Victor Bohus

 Bucuresti, Romania

Victor este psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental, absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si al masteratului de Psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. In prezent ofera servicii de psihoterapie. Este Membru Fondator al Asociatiei Choice, un ONG axat pe diseminarea psihologiei stiintifice. Este, de asemenea, membru si in Comisia pentru relatii de munca, politica salariala,  incluziune sociala, protectie sociala si sanatate a Consiliului Economic si Social (CES).
Victor este psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental, absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si al masteratului de Psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. In prezent ofera servicii de psihoterapie. Este, de asemenea, Membru Fondator al Asociatiei Choice, un ONG axat pe diseminarea psihologiei stiintifice.