Join today

Integrarea asertivitatii in practica psihologica bazata pe dovezi

Cursul ofera un cadru comprehensiv necesar intelegerii si dezvoltarii asertivitatii, pentru promovarea sanatatii mintale, imbunatatirea relatiilor si dezvoltarea personala.
Cursul este creditat cu 10 credite COPSI.
Write your awesome label here.

Ce este inclus?

  • 12 Sectiuni
  • 11 Ebook-uri
  • 100 Intrebari de verificare
  • 21 Video
  • 15 PDF

Strategii de interventie

Veti invata cum sa elaborati, sa dezvoltati si sa implementati un plan de integrare a asertivitatii in practica psihologica validata stiintific, ca mecanism de coping adaptativ in fata stresului si adversitatii.

Instrumente de lucru

Veti invata cum sa facilitati exersarea abilitatilor clientilor/pacientilor prin punerea la dispozitia acestora de materiale psihoeducationale si instrumente pentru implementarea si consolidarea atitudinii si comportamentului asertiv.
Write your awesome label here.

Vasile Doru Marineanu

Dr. Vasile Doru MARINEANU este profesor asociat la Departamentul de Psihologie si Stiinte Cognitive din cadrul Universitatii din Bucuresti, presedinte al Societatii de Psihologie Militara si sef al Centrului National Militar de Psihologie si Sanatate Comportamentala (2014-2023). Are o experienta de peste 25 de ani in psihologie clinica operationala si interventii in situatii cu grad ridicat de risc, iar din 2019 este reprezentant national la EFPA - Standing Committee on Disaster, Crisis and Trauma Psychology. Din 2022, este presedinte al Comisiei de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. Este absolvent al Academiei Fortelor Aeriene (1989), al Universitatii din Bucuresti (1996) si al Centrului European pentru Studii Strategice de Securitate, Germania (2001).