Interventie cognitiva pentru atacuri de panica si fobii

Write your awesome label here.
 • Autor
  Roxana Badea, Psiholog 
 • Timp de studiu
  4 ore
 • Video
  Teorie & practica
 • Credite profesionale
  4

Descopera toate cursurile pentru combaterea anxietatii.

Roxana Badea a creat un pachet de 3 cursuri (12 credite CPR) pentru specialistii interesati sa dobandeasca abilitati de gestionare a anxietatii (atacuri de panica, fobii, tulburare obsesiv-compulsiva, tulburare de stres posttraumatic, anxietate generalizata). Poti parcurge cursurile in mod individual, alegand tema care te intereseaza sau in mod integrat, pentru a avea o perspectiva de ansamblu si o intelegere profunda a acestui subiect.

Write your awesome label here.

Atacuri de panica si fobii

4 credite CPR
Write your awesome label here.

Tulburare obsesiv compulsiva si stres posttraumatic

4 credite CPR
Write your awesome label here.

Anxietate generalizata

4 credite CPR
Write your awesome label here.

Totul in ritmul tau, oriunde te-ai afla

12 credite cumulate

Ce include acest curs

 • Teorie & practica
 • Video
 • 1 test de evaluare
 • 1 Diploma de absolvire

Curs asincron, in ritmul tău

Am construit acest curs asincron astfel incat sa il poti parcurge cat mai eficient. Din momentul achizitionarii lui, il poti incepe oricand ai disponibilitatea fizica si mentala necesara, iar la finalizarea lui vei primi diploma cu cele 4 credite oferite de Colegiul Psihologilor din Romania.

Obiectiv

Acest curs iti ofera cunostintele si instrumentele necesare pe care le poti implementa in practica ta privata cu clientii care se confrunta cu atacuri de panica si fobii, oferindu-ti abilitati de gestionare.

Mai multe despre 

Roxana Badea, MSc

Roxana Badea este specialist in anxietate si burnout, psiholog clinician specialist, consilier si psihoterapeut in formare in Consiliere si Psihoterapii Scurte Colaborative cu experienta in lucrul cu stresul si trauma, in special cu pacienti chirurgicali (tumori cerebrale).

In urma cu 12 ani, la inceputul studiilor in psihologie, a completat paleta de cunostinte cu formari in NLP (Practitioner & Master) si Coaching (MetaSystème, MCC Alain Cardon), iar ulterior cu module din terapia de scurta durata.

La inceputul anului 2018 s-a relocat in Salonic, unde in prezent preda cursuri de psihologie in cadrul unei universitati private din Salonic – City College University of York European Campus, iar in 2023 a primit titlul de Honorary Lecturer.

Programele si cursurile online create de Roxana reprezinta un raspuns firesc al cererilor clientilor si profesionistilor din orice colt al lumii, in care limitele fizice sunt dizolvate de beneficiile aduse de tehnologie.

Patrick Jones - Course author