BINE AI VENIT LA CURSUL

Interventie cognitiva pentru tulburarea obsesiv-compulsiva si tulburarea de stres posttraumatic

Dobandeste claritate si abilitati de gestionare
Write your awesome label here.

Durata

4 ore

Materiale

video & text

Asincron

de oriunde te-ai afla

Diploma absolvire

4 credite pentru psihologi

Profita de oferta

Pachet complet 3 cursuri

Alege cursurile despre tulburarile de anxietate si primesti 12 credite CPR

CE ESTE INCLUS?

  • 11 Lectii
  • 1 Diploma de absolvire
  • 4 credite
  • Tehnici eficiente

Studiu in ritmul tau

Acest curs face parte dintr-o serie dedicata tulburarilor de anxietate. Iti recomand sa explorezi intreaga serie pentru a dobandi informatii utile si abilitati de gestionare pentru fiecare condiție: atacuri de panica si fobii, anxietatea generalizata, tulburarea obsesiv-compulsiva si tulburarea de stres posttraumatic. In practica mea privata, lucrez in special cu clienti care sufera de anxietate, iar acest curs este un suport potrivit pentru orice specialist sau orice persoana care are nevoie sa inteleaga mai bine anxietatea si isi doreste sa o gestioneze eficient.

Abilitati noi

La acest curs vei dobandi abilitati necesare pentru a lucra eficient cu clientii care se confrunta fie cu tulburarea obsesiv-compulsiva, fie cu tulburarea de stres posttraumatic sau chiar cu amandoua. Pe langa partea introductiva si teoretica, vom aborda impreuna teme importante pentru cele doua tulburari, cum ar fi: tehnici de restructurare cognitiva, mindfulness si acceptarea riscului. Continutul cursului este realizat intr-un mod cat mai accesibil si usor de parcurs pentru oricine.

Mai mult despre

Roxana Badea, MSc

Roxana Badea este specialist în anxietate și burnout, psiholog clinician specialist și psihoterapeut în formare în Consiliere și Psihoterapii Scurte Colaborative cu experiență în lucrul cu stresul și trauma, în special cu pacienți chirurgicali (tumori cerebrale).

În urmă cu 12 ani, la începutul studiilor în psihologie, a completat paleta de cunoștințe cu formări în NLP (Practitioner & Master) și Coaching (MetaSystème, MCC Alain Cardon), iar ulterior cu module din terapia de scurtă durată.

La începutul anului 2018 s-a relocat în Salonic, iar din 2019 predă cursuri de psihologie în cadrul universității private din Salonic, City College Universiy of York European Campus.

Patrick Jones - Course author