Primul ajutor in sanatate mintala si emotionala

Repere si resurse pentru a oferi sprijin persoanelor ce se confrunta cu situatii ce le impactează echilibrul psihic si emotional
Write your awesome label here.

Ce include cursul?

  • 10 sectiuni teoretice
  • 10 aplicatii practice
  • 7 studii de caz
  • 3 Inregistrari video si audio
  • 50 Intrebari de verificare cunostinte
  • 1 Certificat de absolvire &
    25 credite CPR

Cine poate oferi primul ajutor in probleme de sanatate mintala si emotionala?

ORICINE, FIECARE dintre noi!
Cum?
Învățând care sunt primele semne ale dificultăților mintale sau emoționale, oferind sprijinul necesar înaintea ajutorului medical de specialitate.

Primul ajutor este cel mai valoros cadou pe care ți-l poți oferi ție și persoanelor dragi

In viata fiecaruia apar la un moment dat episoade dificile ce genereaza dezechilibre psihice sau emotionale si e important sa stim cum putem oferi suport si daca este necesara intervenția suplimentara a unui profesionist in domeniul medical/psihologic.
AUTOR

ANA MOISE

Ana MOISE este Doctor in Psihologie (Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, UB), lector universitar, psiholog specialist autonom si supervizor la Colegiul Psihologilor din Romania (CPR). A urmat patru programe de certificare internationala Mental Health Facilitator (MHF) Master Trainer (MHF-MT) si consilier in cariera GCDF, supervizor (CSP) pentru consilierii in cariera si trainer (T-GCDF) la NBCC International.

Ana Moise are o experienta de peste 18 ani in activitati privind evaluarea psihologica a personalului, proiectarea si implementarea programelor de training pentru angajati atat in companii de stat cat si in companii private.

In ultimii ani, Ana Moise a dezvoltat si implementat programe de optimizare comportamentala si prim ajutor in sanatate mintala si emotionala pentru corporatii, pregatind manageri de HR (Vodafone, Yves Roches, BRD, Addeco etc.) pentru gestionarea rapida a situatiilor dificile cu care angajatii s-ar putea confrunta.
Patrick Jones - Course author