Psihodiagnostic diferential - Scurt workshop gratuit

Acest scurt workshop gratuit prezinta cateva exemple concrete de efectuare a diagnosticului diferential al unor tulburari mintale comune (anxietatile, depresia, tulburarile de stres, etc.).
Write your awesome label here.

Autor

Cezar Giosan, PhD

Numar credite CPR

0

Topica

Psihologie clinica | Psihodiagnostic

Data desfasurarii

Continuu, online, asincron

CUPRINS

Nota: cuprinsul cursului in mod intentionat nu cuprinde numele tulburarilor mintale acoperite, intrucat multe din exercitii va vor cere sa identificati un diagnostic prezumtiv, iar acest lucru trebuie facut fara sa aveti vreo indicatie externa. 

Despre autorul cursului

Cezar Giosan, PhD

Cezar Giosan este psiholog cercetator romano-american. Are un doctorat in psihologie de la New School University, New York si a lucrat o perioada indelungata in cadrul Departamentului de Psihiatrie de la Cornell University, departament cotat pe primul loc in SUA la calitatea cercetarii si grija fata de pacienti. Dr. Giosan este, de asemenea, conducator de doctorate si Directorul Centrului de Psihologie Aplicata din cadrul Departamentului de Psihologie, Universitatea din Bucuresti. Autor a carti sau capitole de carti publicate in edituri de renume ca Springer sau Sage, precum si a zeci de articole stiintifice publicate in reviste internationale de prestigiu, lucrarile lui au fost citate de peste o mie patru sute de ori in literatura de specialitate. Profilul lui academic se gaseste la www.giosan.com. Dr. Giosan este de asemenea psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania (www.giosan.net).