Join today

Stima de sine: teorie si practica psihologica

Cursul prezinta cele mai noi strategii, tehnici si instrumente de lucru pentru acceptarea de sine, oferind un model comprehensiv util atât specialiștilor, cât și persoanelor care sunt interesate în a se dezvolta personal.
Cursul este creditat cu 33 credite COPSI.
Write your awesome label here.

Ce cuprinde acest curs?

  • 12 Sectiuni
  • 33 Ebook-uri
  • 60 Intrebari de verificare
  • 30 Video
  • 30 PDF

Strategii de interventie

Veti invata cum sa dezvoltati, sa organizati si sa implementati un plan de interventie psihologica validata stiintific pentru acceptarea de sine, in scopul reducerii vulnerabilitatii generale pentru problemele psihologice si de comportament.

Materiale self-help

Veti invata, de asemenea, cum sa facilitati exersarea abilitatilor clientilor/pacientilor prin punerea la dispozitia acestora de materiale psihoeducationale si instrumente pentru consolidarea procesului de acceptare de sine.
Write your awesome label here.

Vasile Doru Marineanu

Dr. Vasile Doru MARINEANU este profesor asociat la Departamentul de Psihologie si Stiinte Cognitive din cadrul Universitatii din Bucuresti, presedinte al Societatii de Psihologie Militara si sef al Centrului National Militar de Psihologie si Sanatate Comportamentala (2014-2023). Are o experienta de peste 25 de ani in psihologie clinica operationala si interventii in situatii cu grad ridicat de risc, iar din 2019 este reprezentant national la EFPA - Standing Committee on Disaster, Crisis and Trauma Psychology. Din 2022, este presedinte al Comisiei de psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. Este absolvent al Academiei Fortelor Aeriene (1989), al Universitatii din Bucuresti (1996) si al Centrului European pentru Studii Strategice de Securitate, Germania (2001).