Telepsihologia - cateva fundamente si aspecte critice

Acest curs prezinta cateva din aspectele critice in consilierea psihologica online, ca, de exemplu, elementele care ajuta la stabilirea relatiei terapeutice, provocarile tehnice, "Da-uri" si "Nu-uri" in interventiile psihologice online, managementul situatiilor neprevazute, precum si un protocol de incepere a unei astfel de interventii. In plus, se prezinta un protocol terapeutic general pentru situatii de criza, care poate fi folosit, daca situatia o cere, si in interventiile psihologice online. 

Autor: Cezar Giosan, PhD
Drag to resize

CUPRINSUL CURSULUI

Write your awesome label here.

Cezar Giosan, PhD

 Director, Centrul de Psihologie Aplicata
Universitatea din Bucuresti

Cezar Giosan este psiholog cercetator romano-american. Are un doctorat in psihologie de la New School University, New York si a lucrat o perioada indelungata in cadrul Departamentului de Psihiatrie de la Cornell University, departament cotat pe primul loc in SUA la calitatea cercetarii si grija fata de pacienti. Dr. Giosan este, de asemenea, conducator de doctorate si Directorul Centrului de Psihologie Aplicata din cadrul Departamentului de Psihologie, Universitatea din Bucuresti. Autor a carti sau capitole de carti publicate in edituri de renume ca Springer sau Sage, precum si a zeci de articole stiintifice publicate in reviste internationale de prestigiu, lucrarile lui au fost citate de peste o mie de ori in literatura de specialitate. Profilul lui academic se gaseste la www.giosan.com. Dr. Giosan este de asemenea psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania (www.giosan.net)
Cezar Giosan este psiholog cercetator romano-american. Are un doctorat in psihologie de la New School University, New York si a lucrat o perioada indelungata in cadrul Departamentului de Psihiatrie de la Cornell University, departament cotat pe primul loc in SUA la calitatea cercetarii si grija fata de pacienti. Dr. Giosan este, de asemenea, conducator de doctorate si Directorul Centrului de Psihologie Aplicata din cadrul Departamentului de Psihologie, Universitatea din Bucuresti. Autor a carti sau capitole de carti publicate in edituri de renume ca Springer sau Sage, precum si a zeci de articole stiintifice publicate in reviste internationale de prestigiu, lucrarile lui au fost citate de peste o mie de ori in literatura de specialitate. Profilul lui academic se gaseste la www.giosan.com. Dr. Giosan este de asemenea psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania (www.giosan.net)