

!!! Pentru a verifica afisarea corecta si unica a numelui dvs, procedati in felul urmator: In contul dvs de pe Academicus, la sectiunea "Cauta cursuri", click pe filtrul "Autori". Daca in drop-down-ul care se genereaza vedeti numele dvs. de mai multe ori, inseamna ca este o problema.
(1) Prima data se activeaza fiecare sectiune din curs (in "Contents" apasati in dreapta pe "ciorna" si se afiseaza optiunile ("free", "paid", etc.) Alegeti optiunea dorita).
(2) Dupa ce activati fiecare "ciorna" in aceasta maniera, puteti activa si cursul in sine, ducandu-va la "Access". Daca activati doar cursul prin "Acces", dar nu si sectiunile din el, el va aparea activ in sistem, dar cu continut gol.
(1) Duceti-va la e-book-ul pe care doriti sa il copiati. "Hover" mouse-ul pe simboul "+" din dreapta sus, pentru a adauga un element.
(2) In loc de "Add element" selectati "Edit HTML". Veti vedea un cod HTML in fereastra care se deschide.
(3) Copiati acel cod cu ctrl-A / ctrl-C.
(4) Duceti-va in sectiunea unde vreti sa inserati acest intreg e-book.(5) Procedati exact ca mai sus, dar in fereastra de cod HTML, stergeti tot (daca este ceva acolo) si "paste" codul copiat anterior.
(1) In ultima sectiune din curs, chiar la sfarsit, adaugati elementul "Certificates/Certificate" (deci nu Certificates/Certificate of completion" - aici e usor sa gresiti, pentru ca nu este intuitiv).
(2) Dupa ce ati facut asta si i-ati dat un nume (de genul "Examen de obtinere diploma absolvire curs", de ex.), o sa vedeti settings pentru acest element. La aceste settings puteti alege alegeti daca examenul se da o data sau de mai multe ori - puneti nelimitat - / daca intrebarile se extrag random dintr-un banca de intrebari - idee foarte buna, care previne un pic copiatul de la altii - / care este numarul minim de raspunsuri corecte pentru a trece - aici puneti cat ati pus in dosarul CPR, de ex. 80%, etc.
(3) Tot acolo incarcati si diploma de absolvire, care are campuri predefinite (de ex., titlul cursului) care se completeaza automat la finalizare.
(4) Dupa ce ati setat toate lucrurilea astea, puteti crea intrebarile in sine.
(5) Atentie: finalizati toate setarile inainte de a crea intrebarile in sine, pentru ca uneori este greu sa reaccesati optiunile de setari dupa ce ati construit examenul.
(a) Lumina bogata si in fata (pentru imagine cat mai buna) si in spate (pentru anihilarea umbrelor din spate);(b) Actorul sa fie pozitionat in fata unui perete de culoare uniforma, pe care sa nu fie lucruri ce pot distrage atentia (de ex., tablouri). Ideal este ca actorul sa fie pozitionat la cel putin doi metri de peretele din spate, acest lucru ajutand si la eliminarea umbrelor;
(c) Actorul trebuie sa stea in picioare, iar filmarea sa fie de la bust in sus, pentru a se vedea si mainile cand gesticuleaza;
(d) Actorul trebuie sa se uite in camera video, care trebuie sa fie pozitionata usor (nu exagerat) sub nivelul capului, pentru a da senzatia de autoritate.
Logare/Inregistrare Facebook
Logare/Inregistrare Twitter
Logare/Inregistrare Linkedin
Logare/Inregistrare Google
Wouldn't it be a good idea to create a course?